dimecres, 15 de desembre del 2010

Combinacions

Anunci Volkswagen New beetle


Anunci joc de taula Twister


Anunci Pantene PRO-V Anticaspa



dijous, 2 de desembre del 2010

Emocions i publicitat

Nostalgia
La nostalgia descriu un desig del passat. La nostalgia és el patiment de pensar en alguna cosa que s’ha tingut i que ja no es té, una memoria carinyosa de la infantesa, d’una persona, d’un objecte personal estimat, etc.
Sorpresa
La sorpresa és una emoció causada per allò que el subjecte no espera, sigui positiu o negatiu. Sol ser un estat involuntari previ al moment on el cervell processa la nova informació i reacciona amb el sentiment apropiat.
Por
La por és un sentiment desagradable de temença que sorgeix per la percepció d'un perill, encara que aquest no sigui real. Va sorgir per qüestions adaptatives; la por permetia l'individu preparar-se per reaccionar en situacions adverses amb més rapidesa.
Una certa por, sempre que no es produeixi un mal físic o psíquic, pot ser un sentiment agradable i estimulant per a certes persones. En aquesta sensació es basen moltes atraccions de fira, pel·lícules de terror, llibres i esports de risc.
Seguretat

La seguretat és l'estat de protecció contra potencials perills i inclou tant la sensació personal d'estar sa i estalvi com les mesures adoptades per fer front a riscos i amenaces.
Eufòria
L'efòria és la manifestació exagerada d'alegria, d'optimisme, etc.